top of page
Logga_AB.jpg
Remsor

Mångårig erfarenhet

Projektledning/Konsulting

Utvärdering och/eller byte av affärssystem.

Jag har stor erfarenhet av affärssystembyten och kan nästan kalla mig expert, expert är ju som bekant en person som har gjort alla tänkbara misstag inom ett visst område.

 

EDI och e-handel.

Stor och mångårig erfarenhet av implementering och förvaltning av EDI plattformar. Väl förtrogen med EDI-syntax,  kommunikationsprotokoll och integrationer mot affärssystem.
 

Projektledning, jag planerar, leder och styr Era projekt.

Som projektledare skapar jag ett kreativt arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulera nytänkande. Jag samordnar de olika uppdrag och arbetsuppgifter som hör till projektet. En viktig uppgift är att säkerställa att alla medverkande har klart för sig projektets riktning och syfte.

 

Webbaserade inköpssystem och butiker

Här finns också erfarenhet av uppbyggnad och införandet av ett antal webbaserade system, nyckeln till en lyckad webbsatsning är hur integrationen ser ut mot det befintliga affärssystemet. Ingen blir lycklig eller rik på att uppdatera informationen flera gånger eller att låsa in sig i ett gränssnitt som inte kan utvecklas eller expandera.

 

Erfarenhet.

Här finns erfarenhet från system som Jeeves, SAP, Spektra, Damaps, Odex, Odex Enterprise, Alliance, Pipechain, Kiwiplan, MS SQL Server, MySQL, Linux m.m.

bottom of page